Groepsoverzicht


Groep Magnolia

Linda Kapteijn - Hendriks is de leerkracht van onderbouwgroep Magnolia. Op dinsdagmiddag staat Leonie Arends voor de klas. De onderbouw omvat de leerjaren 0, 1 en 2
 

Groep Palm

Hettie Pos staat op maandag en dinsdag  en Fleur van der Vlist op donderdag en vrijdag in deze groep.  Op woensdag wisselen ze elkaar af  om de week. De middenbouw omvat de leerjaren 3, 4 en 5.
 


Groep Iep

Dit is de middenbouwgroep met als leerkracht Marielle  van Luijk. Op vrijdag staat Leonie Arends in de groep.  De middenbouw omvat de leerjaren  3, 4 en 5.


Groep Plataan

Groep Plataan is een bovenbouwgroep
en heeft op maandag,  donderdag en vrijdag  Danielle van der Geer als leerkracht. Op dinsdag en woensdag staat Astrid van Nunninkhoven in de groep. De bovenbouw omvat de leerjaren 6, 7 en 8.


 

Groep Berk

Deze onderbouwgroep heeft op maandag en dinsdag Marcella Papenburg als leerkracht en Erma van Seumeren op de andere dagen. De onderbouw omvat de leerjaren 0, 1 en 2.
 

Groep Kastanje

Groep kastanje is een middenbouwgroep.
Roderick Lucassen staat de hele week in de klas als leerkracht.

De middenbouw omvat de leerjaren 3, 4 en 5.                                                       

 

Groep Esdoorn

Sander Henkes staat 4 dagen op deze bovenbouwgroep en op dinsdag staat Sylvia Klasen in de groep. De bovenbouw bestaat uit leerjaar 6, 7 en 8.